Menu

Italiensk kunst, håndværk og specialiteter i København - tidlig aften

Start
fredag 22. november
Pris
kr. 320
Lektioner
2
Start 22.11.2024
Periode 22.11.2024 til 22.11.2024
Lektioner 2
Hold nr.: 1489-24
Underviser Meddeles snarest
 
Sted Adresse meddeles
Lokale Meddeles4
Tid fre 16.00 - 18.00
Pris kr. 320
Tid fre 16.00 - 18.00

En eksklusiv tur gennem italienske værksteder i København
Kom med, når vi besøger italienske håndværker- og kunstnerworkshops. Vi oplever, hvordan en italiensk baggrund blander sig med et liv i Danmark.

Denne tur er meget populær, derfor tilbyder vi den samme tur to gange - en midt på eftermiddagen og en lidt senere. Vælg den, der passer til dig - indholdet er det samme!

Elena Merli er specialist i det, vi kan kalde Italien i København. Vi besøger både et smykkeværksted, et malerværksted og et sted, hvor de producerer italienske specialiteter.
Du lærer det italienske fællesskab i København at kende, og du får mulighed for at lytte til forskellige slags italiensk sprog. Du får også mulighed for at øve dig og være med i samtalen.

Denne byvandring er et perfekt match, hvis du også godt kunne tænke dig at købe nogle fine og unikke kunstprodukter, idet der vil være lidt tid til at selv gå rundt på værkstederne. Julen er lige rundt om hjørnet, så det kan være, du finder nogle unikke håndlavede julegaver til dig selv eller dine pårørende og venner.

På stop to på ruten får vi en lille smagsprøve på en italiensk specialitet (inkluderet i prisen) - så er vi bedre rustet til at fortsætte byvandringen.

Elena er professionel lokal guide og cand.mag. i kunsthistorie. Du kan læse mere om hende på hjemmesiden aspassoconelena.com.
Mødetid og -sted:
Fredag den 22. november kl. 16.00-18.00

Vi mødes på Bopa Plads, Viborggade 29 kl. 16. Vi er færdige senest kl. 18 i Ryesgade.
Rundvisningen varer cirka 2 timer.

Bemærk: Vi tilbyder den samme tur to gange på en dag. Denne foregår sen eftermiddag/tidlig aften. Hvis en tidligere tur passer dig bedre, så vælg den, der hedder Italiensk kunst, håndværk og specialiteter i København - eftermiddag. Indholdet er det samme.

Der er højst 15 deltagere på denne tur, så I får alle nemlig mest ud af det.

Meddeles snarest

Italiensk kunst, håndværk og specialiteter i København - tidlig aften

22. november - 22. november

Tilmeld