Engelsk som koncernsprog

Har I overblik over det sproglige niveau i jeres virksomhed? Kommer jeres faglige kompetencer til deres ret, når kommunikationen foregår på engelsk? Er I klædt på til at konkurrere internationalt? 

 

Med Engelsk som koncernsprog løfter I medarbejderne til et højt niveau. Kurset er rettet mod virksomheder, der allerede har engelsk som koncernsprog, eller hvor man i fremtiden vil indføre engelsk som officielt hovedsprog.

 

Nogle af de områder, kurset bl.a. dækker, er:

  • Forhandlinger
  • Præsentationer
  • Forretningsmøder
  • Juridiske kontrakter
  • E-mailkorrespondancer
  • Skriv til web
  • Smalltalk
  • Eller noget helt særligt!

 

Vi screener og opstiller benchmarking for den engelsksproglige kompetence i virksomheden og definerer derefter en række sprogkurser på forskellige niveauer og med forskelligt indhold for en større gruppe medarbejdere.

 

For at dokumentere de sproglige kvalifikationer, jeres medarbejdere opnår, tilbyder vi som en del af kurset en anerkendt Cambridge English-eksamen (fx Cambridge English: Business), der giver en sproglig certificering, som viser, at I mestrer engelsk i internationale business sammenhænge.

 

Kursuselementer
Et kursus indeholder typisk de følgende fire elementer. Dog er en Cambridge English: Business certificering og den dertilhørende eksamensforberedelse ikke et krav.

 

1. step: Screening
Tag vores onlinetest og få personlig feedback. I kan benytte testen ved ansættelse eller for at bestemme medarbejdernes niveau.

 

2. step: Opkvalificering
Vi underviser i de fire færdigheder (mundtlig, skriftlig, lytning og læsning) i et skræddersyet forløb. Her har vi bl.a. fokus på udvidelse af arbejdsrelateret ordforråd og sproglig selvtillid.

 

3. step: Eksamensforberedelse
Vi sørger for, at I får et indgående kendskab til opgavetyper samt grammatik og skriftlig fremstilling.

 

4. step: Cambridge English: Business certificering
Vi udbyder løbende eksamensdatoer i henholdsvis Vejle, Odense, Aarhus og København, og kandidaten tager selve eksamen på en pc. Med et Cambridge-certifikat kan du dokumentere dine sproglige kvalifikationer internationalt.

 

Kursusformat
Vi kan arrangere kurset i forskellige formater som firmahold eller som eneundervisning, og vi tilbyder allehånde engelskkurser lige fra e-learning til skræddersyede kurser. Kurset kan foregå i din virksomhed eller på Studieskolen i Borgergade, København K.

For at sikre et kompetenceløft anbefaler vi et forløb på 30 undervisningstimer a 45 minutter, som afvikles med 2 eller 3 undervisningstimer om ugen.

 

KOM I GANG

Kontakt os på tlf. 33 18 79 34 eller send en mail. Så sender vi jer et tilbud på, hvordan jeres virksomhed kan blive klædt på til at anvende engelsk som koncernsprog.

Katja Larsen-Davis

Kontakt os

Kontakt Katja på tlf. 33 18 79 34 eller mail. Så ser vi, om dette er det rigtige kursus. Ellers skræddersyr vi et til dig.

Send e-mail.