Tysk professionel kommunikation

Målgruppe
Dette kursus er målrettet personer, der skal kunne udtrykke sig præcist og nuanceret på tysk i deres professionelle virke f.eks. i forbindelse med møder eller konferencer.  

 

Kursusindhold
Vi foretager først en grundig behovsanalyse og udformer derpå en kursusbeskrivelse. Dette kunne være forberedelse til en præsentation eller træning af et generelt professionelt ordforråd. Vi arbejder med deltagernes eget materiale og øver realistiske arbejdssituationer, fx en præsentation. Vi træner tysk udtale og intonation og arbejder også med kommunikationsteknikker som stemmeføring, brug af pauser og 3-punkts ytringer. Kurset retter sig primært mod den mundtlige sprogfærdighed, men skriftligt tysk kan inddrages efter behov.

 

Kursets resultat
Kursusdeltagerne

  • har opnået en større sikkerhed i deres professionelle kommunikation på tysk
  • kan udtrykke sig mere præcist og nuanceret
  • har kendskab til kommunikationsteknikker, der sætter dem i stand til at kommunikere effektivt og overbevisende
  • har fået et større professionelt ordforråd
  • kan repræsentere deres organisation mere professionelt i internationale sammenhænge

 

Kursusforløb
Interne firmahold eller eneundervisning 30-40 lektioner. Kurset kan afholdes med 1 eller 2 mødegange a 2 eller 3 lektioner om ugen. 

 

Kurset kan sættes i gang når som helst med ca. 1 uges varsel og kan finde sted i firmaet eller på Studieskolen i Borgergade.
 

Katja Larsen-Davis

Kontakt os

Kontakt Katja på tlf. 33 18 79 34 eller mail. Så ser vi, om dette er det rigtige kursus. Ellers skræddersyr vi et til dig.

Send e-mail.