Når ægtefællen trives, trives medarbejderen også


Når ægtefællen trives, trives medarbejderen også

Alle mennesker har behov for at føle sig som en del af nogen – også spouses. Derfor lancerer Studieskolen Business nu et nyt produkt: Spouse Connect.

Spouse Connect forbereder dine udenlandske medarbejderes ægtefæller til et indholdsrigt og socialt stærkt liv i Danmark. Det giver dem lyst til at blive i landet i lang tid, og det betyder, at du som arbejdsgiver kan fastholde dine udenlandske medarbejdere længere.

Det er som bekendt dyrt at ansætte nye medarbejdere – især medarbejdere med udenlandsk baggrund. Disse udgifter kan du fremover reducere markant ved at investere i et alsidigt og effektivt spouseprogram. For når ægtefællen – eller spousen – trives, trives din medarbejder også.

Hvad består Spouse Connect af?
Vores tilbud består af tre dele:

  • undervisning i dansk sprog & kultur - et intensivt kursus over seks uger til bare kr. 4.500.
  • karrierecoaching - vi ved, at 75% af de højtuddannede udlændinge bliver i Danmark i over fem år, hvis deres ægtefælle også kommer i job. Så det gælder om at hjælpe ægtefællen i arbejde! Det kan vores certificerede karrierecoach i et forløb over seks uger til kr. 4.500.
  • spouse events - en række gratis arrangementer for spouses og deres familier. Første spouse event er 6. december med temaet "hygge og H.C. Andersen."

Man kan nøjes med enten sprog og kultur eller karrierecoaching - men der er selvfølgelig rabat på prisen, hvis man køber begge dele.

Klik her for at læse mere om Spouse Connect.

Du er også mere end velkommen til at ringe til mig og høre mere om den indledende Spouse Connect pakke på seks uger.

Med venlig hilsen
Signe Brantelid

Teamleder, Spouse Connect
+45 3318 7934
sitb@studieskolen.dk