Kun 40 % kan svare rigtigt i engelsktesten – kan du?


På engelsk findes udtrykket ”pet peeve”, der dækker over en mindre irritation. Hvad der udløser denne irritation, er forskelligt fra person til person. Det kunne være, at forkert brug af ”hans” og ”sin” skurrer i dine ører, eller at du står uforstående over for folks deling af navneord, der tydeligvis burde være ét ord.

På engelsk er der lignende faldgruber, hvor bestemte ord eller udtryk ofte bliver brugt fejlagtigt. Det betyder ikke, at den ”alternative” brug er accepteret; fejlene er ikke til at argumentere sig udenom.

Danskerne er gode til Engelsk. Vi er i stand til at forstå det meste og kan kommunikere i al almindelighed. Men hvor meget har vi i grunden styr på ord og faste vendinger? Er der ”pet peeves”, du ikke har taget højde for? Tag en hurtig test og se, hvor godt du mestrer engelsk.

Tag testen her

P.S. Hvis du ikke svarede rigtigt, kunne et engelskkursus måske være relevant.
Ring og hør mere om vores kurser på tlf. 33 18 79 34.


Har I engelsk som koncernsprog?

- Så kunne det her måske interessere dig.

Studieskolen tilbyder kurser til virksomheder, der benytter forretningsengelsk i dagligdagen. Undervisningen er skræddersyet, så vi tilpasser holdenes størrelse og niveauer til dine behov. Med kurset Engelsk som koncernsprog får du og din virksomhed det løft, der gør, at I står stærkere internationalt.

Få mere information om Engelsk som koncernsprog - ring til os på 33 18 79 34.